Az Emirates lebilincselő 3D-s, 360 fokos betekintést ad a repülőgépeinek belsejébe

forrás: Prím Online, 2018. július 5. 09:48

3D-s ülésmodelleket vezetett be honlapján az Emirates – ezzel az első légitársasággá vált, amely digitális felületein VR technológiát alkalmaz. A honlap látogatói az egyedi vizualizációs motornak köszönhetően lenyűgöző, interaktív 3D-s 360 fokos betekintést nyerhetnek az Emirates A380-as és Boeing 777-es járatainak belsejébe. Az utasok így megismerhetik ülőhelyüket, megtapasztalhatják a tágas kabin előnyeit és felfedezhetik a fedélzeti eszközök nyújtotta lehetőségeket.

Az emirates.com-on elérhető új szolgáltatással az utasok navigációs hotspotok segítségével nézhetnek körbe az Economy, Business és First osztályokon, illetve az Emirates A380-asain található Onboard Lounge-ba és Shower Spa-ba is betekinthetnek. 

 

„Miközben folyamatosan azon dolgozunk, hogy mind a szárazföldön, mind pedig a levegőben páratlan utazási élményt nyújtsunk utasainknak, arra is törekszünk, hogy világszínvonalú digitális élményt is kínáljunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi lehetünk a világon az első légitársaság, amely a legújabb online VR technológiát alkalmazza. Így utasaink már beszállás előtt betekintést nyerhetnek az Emirates által nyújtott élménybe. Tesztjeink során azt tapasztaltuk, hogy utasaink különösen értékelték, hogy 3D-s ülés- és kabinmodellek segítségével választhatják ki az ülőhelyüket” - mondta Alex Knigge, az Emirates vállalati kommunikációs, marketing és digitális márka alelnöke.

 

A kiváló minőségű 3D-s grafika rendkívül valósághű élményt nyújt. Az élmény jelenleg a három osztályos konfigurációban működő Emirates A380-as esetében érhető el, de hamarosan a teljes Emirates flottát lefedi majd, beleértve az A380-asok és a B777-esek összes konfigurációját.

 

 

A még jobb felhasználói élmény érdekében a honlapon elérhető 3D-s 360 fokos látószög virtuális valóságként is megtekinthető. Az emirates.com látogatói bármilyen VR headsetet használva, mint például a Google Cardboard, szabadon mozoghatnak a kabinon belül és választhatnak ülést. Ez a díjnyertes technológia minden eszközzel kompatibilis, nincs szükség külső applikációk vagy pluginok használatára. A 3D-s ülésmodellek a Renacen együttműködésével készültek el, a projektért a vállalatot Crystal Cabin díjjal jutalmazták a legjobb előremutató koncepció kategóriában az idei Crystal Cabin Awards-on.

 

A 3D-s ülőhelytérkép mobiltelefonon vagy az Emirates (iOS és Android) applikáción keresztül is elérhető.  Az alkalmazás lehetővé teszi az ülések közti szabad navigációt, sőt, a leendő utasok a helyüket is lefoglalhatják a 3D-s környezetben.

 

A 3D-s kabin modellek mellett, új, utazási élményt bemutató termékvideók is elérhetők az emirates.com-on. Az új videók segítségével az utasok betekintést nyerhetnek az Emirates egyedülálló utazási élményébe. A digitális felhasználói élmény javítása érdekében az Emirates folyamatos kutatásokat folytat utasai körében.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Telefonunk tárhelye kihat készülékünk működésére

A technológia fejlődésével egyre nagyobb jelentősége van az okostelefonok tárhelyének. Az egyre jobb minőségű képek és videók, a komplex alkalmazások és az MI megoldások mind egyre inkább csak igénylik a tárhelyet. Ugyan a HONOR eszközei kifejezetten magas tárhellyel érkeznek, mi magunk is tehetünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük.

2024. május 8. 17:26

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36