Az E.ON 9 partnere kapott díjat az energiavállalat Indirekt Beszállítói Napján

forrás: Prím Online, 2018. november 29. 08:41

Az energiaszolgáltató az idén tizedik alkalommal díjazta azokat a partnereit, akik kiemelkedő teljesítményükkel, magas színvonalon nyújtott szolgáltatásukkal hozzájárultak az E.ON magyarországi sikeres működéséhez.

Az E.ON csak hazánkban összesen több mint 3.700 beszállító partnerrel dolgozik együtt. Közülük az ún. indirekt beszállítók olyan területeket támogatnak, mint például a számlázás, a munkavédelem, a gépjárműflotta rendelkezésre állása, tehát minden olyan funkciót, ami nem közvetlenül az áramhálózattal kapcsolatos. 

 

Míg tavasszal a direkt, tehát az áramhálózathoz közvetlenül kapcsolódó beszállítói partnereit, november közepén az indirekt beszállítóit várta partnernapjára a cég. Az előadások, illetve kerekasztal-beszélgetések célja az együtt gondolkodás volt, hogy megtalálják, illetve fejlesszék azokat a módszereket, amelyekkel fenntartható módon és magas színvonalon elégíthetők ki az E.ON ügyfeleinek elvárásai. 

 

 

„Beszállítói partnereink nélkül nem működhetne áram- és gázszolgáltatásunk, hiszen számlanyomtatás nélkül nem érkezne hozzánk bevétel, munkavédelmi eszközök nélkül nem tudnánk ellátni feladatainkat, autók nélkül nem érnénk el ügyfeleinkhez, nem tudnánk megközelíteni a hálózati infrastruktúrát, legyen szó a magasban való munkavégzésről, vagy akár nehéz terepekről, de IT rendszerek nélkül sem tudnánk működni a 21. században” – mondta a rendezvény kapcsán Karácsonyi Edina, az E.ON Hungária vállalatcsoport beszerzési vezetője.

 

A partnernapon a beszállítók képet kaphattak arról is, hogy mit jelent az E.ON számára a fenntartható fejlődés, milyen előremutató projekten dolgozik a vállalat, melyek a legfontosabb üzleti célok. Arról is megkérdezték partnereiket, hogy ők hogyan látják az E.ON-t, mint megrendelőt, hol látnak fejlődési lehetőséget a beszerzési, megrendelési, teljesítésigazolási és számlafizetési folyamatokban.

 

„Az E.ON, mint megrendelő partner stratégiai beszállítói kapcsolatok kialakítására törekszik. Célunk, hogy szállítóinkat folyamatosan fejlesszük. Olyan megbízható szállítói bázissal rendelkezzünk, akikkel közösen, hosszútávon tudjuk biztosítani üzleti céljaink megvalósulását. Örülök, hogy ezúttal is nyílt és konstruktív párbeszéd segítette ennek megvalósulását” – tette hozzá Karácsonyi Edina. 

 

Az „Év Indirekt Beszállítója Díj 2018.” nyertesei:

  • K&S Service Kft.
  • Safedrive Kft.
  • Bo Event Kft.
  • Business Lease Kft.
  • Multi Alarm Zrt.
  • Ferrosped Kft.
  • SH Média Kft.
  • Pirehab Nonprofit Kft.
  • Attrecto Zrt.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59