Magyar siker a bahreini Forma 1-en

forrás: Prím Online, 2024. február 21. 16:15

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

 

A fennállásának 20. évfordulóját idén ünneplő bahreini Forma-1 pálya (BIC) kivezeti a készpénzhasználatot a Bahreini Nagydíjon, és a Festipayt választotta a digitális fizetések lebonyolítására.

 

Ez az innovatív magyar megoldás forradalmasítja a fizetési élményt a résztvevők számára, zökkenőmentes tranzakciókat és fokozott kényelmet kínálva a Formula–1 Bahreini Nagydíj hétvégéjén.

 

 

"A Festipay történetében mérföldkő, hogy hozzájárulhat a Forma-1 sikeréhez Bahreinben, és javíthatja a látogatók felhasználói élményét" – mondta Dr. Kóka János, a Festipay Zrt. elnöke, majd hozzátette: "Közép-Kelet-Európa vezető digitális fizetési szolgáltatójaként elkötelezettek vagyunk az innovatív megoldások mellett, amelyek egyszerűsítik a tranzakciókat, biztonságos és zökkenőmentes digitális fizetési lehetőséget nyújtanak a résztvevők és a kereskedők számára."

 

"A BIC PAY bevezetése a folyamatos innovációra való törekvésünket és elkötelezettségünket bizonyítja, hogy kivételes élményeket nyújtsunk a motorsport rajongóinak" – mondta Sherif Al Mahdy, a Bahrain International Circuit kereskedelmi igazgatója. "A Festipayjel való együttműködés hangsúlyozza elkötelezettségünket, hogy a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot biztosítsuk a résztvevőink számára." – tette hozzá a Formula–1 bahreini megrendezéséért felelős cég igazgatója.

 

A Bahreini Nagydíj idén teljesen készpénzmentes lesz. A látogatók választhatnak, hogy a meglévő fizikai vagy digitális bankkártyáikat használják, vagy készpénzt töltenek fel egy "BIC PAY" plasztikkártyára a 7 kijelölt feltöltő standnál, vagy a mobil feltöltőpontokon. A Festipay zökkenőmentes és biztonságos készpénzmentes rendszerét használják majd a több mint 50 kereskedelmi értékesítési ponton, ahol a látogatók ételeket, italokat és reklámtárgyakat vásárolhatnak. A BIC PAY kártyát használó látogatók a fel nem használt egyenlegüket a rendezvény végeztével visszaválthatják a feltöltőállomásokon. A kereskedők a Festipay integrált POS-termináljait használják majd digitális fizetésre, a termékek kezelésére, a készletellenőrzésre és a vásárlók hatékony kiszolgálására.

 

 

A Bahrain International Circuitról

 

A Bahrain International Circuit célja, hogy elsőszámú motorsporteseményeknek adjon otthont, és felejthetetlen élményeket nyújtson a rajongóknak világszerte. 

 

A 2024-es Gulf Air Bahreini Nagydíj mérföldkőnek számít a BIC számára, hiszen a pályán 2004-ben megrendezett első F1-es futam – és egyben az első közel-keleti futam – 20. évfordulóját ünnepli. Ez lesz a 2024-es szezon első fordulója és az első szombati futam Bahreinben. A szezon egyik legjobban várt eseménye, a 2024-es Gulf Air Bahreini Nagydíj jövő csütörtöktől (2024.02.29.) szombatig (2024.03.02.) kerül megrendezésre.

 

A Festipayről

 

A magyar alapítású Festipay Közép-Kelet-Európa vezető digitális fizetési és integrált rendezvényszervezési szolgáltatója fesztiválok, rendezvények és helyszínek számára, 13 országban van jelen. A vállalatot a zökkenőmentes fizetési megoldásokban szerzett szakértelme a különböző rendezvények megbízható partnerévé tette.

 

A legkorszerűbb, integrált fintech megoldásokra és zökkenőmentes, biztonságos tranzakciókra specializálódott Festipay innovatív, készpénzmentes fizetési megoldásait használják többek közt a legnagyobb magyarországi és romániai fesztiválok. Emellett rengeteg állandó helyszínen is jelen vannak, többek közt a budapesti gyógyfürdőkben, turisztikai központokban és szórakozóhelyeken.

 

A Festipay sikertörténetének legutóbbi állomása a napokban lezajlott UNTOLD Dubai. A Közel-Kelet eddigi legnagyobb szabású elektronikus zenei megafesztiválján is a Festipay szolgáltatta a beléptetést és a készpénzmentes fizetést. Az esemény február 15-18. között zajlott az Expo City Dubaiban. A Festipay elkötelezett Európa és Délkelet-Ázsia után a Közel-Kelet legnagyobb rendezvényeinek zökkenőmentes fizetési megoldások biztosítása iránt is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50