Nagy teljesítményű noteszgép és könnyű táblagép egyben

Bemutatkozott az ASUS Transformer Book T100

Az ASUS ma bejelentette az ASUS Transformer Book T100, egy 10,1 hüvelykes, az Intel négymagos Atom „Bay Trail” processzorára épülő, kiválóan hordozható gép megjelenését, amelynek leválasztható HD képernyője önálló Windows 8.1-es táblagépként is működik. A Transformer Book T100 a jelenlegi egyik legkönnyebb noteszgép a mindössze 1,07 kilogrammos súlyával.

Notesz és tábla egyben


Az ASUS Transformer Book T100 egy olyan kisméretű eszköz, amely a gépüket mindenhová magukkal hurcoló felhasználók számára készült, akik a noteszgépek hatékonyságát a táblagépek hordozhatóságával szeretnék kombinálni — a két mód közötti villámgyors váltás rugalmasságával.


A Transformer Bookba az Intel új, négymagos Atom Z3740 processzora került a zökkenőmentes többfeladatos működés és a szinte elképzelhetetlenül hatékony energiafelhasználás érdekében: a készülék akár 11 óráig is képes akkumulátorról működni. A könnyű billentyűzetes dokkolóba precíziós megmunkálású billentyűzet, valamint egy többujjas, a Windows 8.1 gesztusait teljes mértékben támogató touchpad került.


A táblagép-módban mindössze 10,5 mm vastag Transformer Book 10,1 hüvelykes képernyője kristálytiszta 1366 x 768-as képet ad a 178 fokos betekintési szöget nyujtó IPS technológiának köszönhetően. A kapacitív, több ujjal kezelhető képernyő precíz vezérlési lehetőségeket kínál táblagép-módban, ráadásul az exkluzív ASUS „Reading Mode” technológia automatikusan úgy állítja be a képernyőt, hogy hosszú távon is kényelmesen lehessen rajta olvasni. 



ASUS Instant On és SonicMaster Audio technológia


A Transformer Book az ASUS Instant On technológiájával biztosítja azt az azonnali reagálást, amelyet a vásárlók a táblagépektől elvárnak. A Transformer Book azonnal „felébred” készenléti módból, de akár 14 napig is képes azt fenntartani. 

 

Az ASUS SonicMaster audiotechnológia a hangok életszerű megszólaltatásáért felel, de a Transformer Book emellett USB 3.0 csatlakozóval, kétsávos 802.11a/b/g/n Wi-Fi-vel és Bluetooth 4.0 kapcsolatokkal is fel van szerelve. A Transformer Book a Microsoft Office Home és Student 2013 verziójával, a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote teljes változataival együtt érkezik.

Elérhetőség


Az ASUS Transformer Book T100 október végén kerül a hazai boltok polcaira.
Ajánlott bruttó végfelhasználói ár:


·    32 GB: 109 900 Ft
·    64 GB: 119 900 Ft

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció