Élő kernelfoltozás minden SUSE-ügyfélnek

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Live Patching világszerte elérhetővé vált minden ügyfél számára.

A megoldás segítségével a vállalatok úgy telepíthetik a hibajavításokat és frissítéseket, hogy nem szükséges leállítaniuk és újraindítaniuk a rendszereket. Így folyamatosan naprakészen, a gyártó által is támogatott patch szinten tarthatják megoldásaikat anélkül, hogy várni kellene egy következő karbantartási időkeretre.

 

„A SUSE legfontosabb célkitűzései közé tartozik, hogy segítse a vállalatokat az állásidő csökkentésében, és ennek a törekvésnek fontos eleme a SUSE Linux Enterprise Live Patching. A projektre azért is kiemelten büszkék vagyunk, mert az alapjául szolgáló kGraft technológia a SUSE szakembereinek saját fejlesztése. A megoldásnak köszönhetően zökkenőmentesen futhatnak a kritikus alkalmazások, ami számos különböző területen komoly jelentőséggel bír, a nagyvállalatok napi működésétől kezdve egészen a tudományos kutatásokig” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési igazgatója.

 

A SUSE Linux Enterprise Live Patching technológiát bemutató videó:

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció