Dell EMC World konferencia a legújabb technológiai trendekről

Új korszakot írunk: a digitális transzformáció felforgatja az egyes iparágakat és azok piacát. A technológia exponenciális ütemben fejlődik, és megváltoztatja az életmódunkat és a munkakörülményeinket.

A Dell Technologies, mint a világ legnagyobb magántulajdonban levő technológiai vállalata figyel arra, hogy olyan megoldásokat nyújtson, amelyek a teljes IT ökoszisztémát szolgálják. Egyesítve a Dell, az EMC, a Pivotal, az RSA, a SecureWorks, a Virtustream és a VMware képességeit egyetlen céljuk van: hogy segítsék ügyfeleiket a digitális átalakulásban.

 

A vállalat legfontosabb idei rendezvényén, a műszaki és az üzleti világ vezetői számára rendezett Dell EMC World konferencián a szakértők a digitális transzformációról, a digitális jövőről osztják meg egymással és az érdeklődőkkel ötleteiket, gondolataikat.

 

A Dell EMC World 2016 október 18. és 20. között kerül megrendezésre Austin, Texas-ban, ahol a legújabb technológiai trendekről lesz szó, a felhőtől az egyszerű és költséghatékony IT megoldásokon át a jövő munkahelyéig.

 

Az előadások témájáról részletes információ a következő linken található: http://dellemcworld.com/2016/agenda

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció