6 k√ľlf√∂ldi √°llom√°son indulnak a Startup Campus irod√°i

2018. június 5-én mutatkozott be a Startup Campus Global Program. A decentralizált inkubátor hálózat célja, hogy az egész világot átfogó szervezetként segítse az érettebb startupok nemzetközi piacra lepését. A globális programban Budapest mellett, olyan városok szerepelnek mint London, Berlin, Hong Kong, Szingapúr, Chengdu és Shenzhen, és további európai és tengerentúli állomások indulása várható.

A globális program minden városban helyi szakmai csapattal és partnerhálózattal az adott ökoszisztéma három meghatározó iparágára, technológiájára fókuszál és helyismereti elŇĎnyei mellett lokális jelenlétet biztosít a startupok számára. A bázisok legfŇĎbb feladata, hogy a programban résztvevŇĎ cégeknek személyre szabottan segítsék a külföldi piacra lepést, különös hangsúlyt fektetve az adott ökoszisztémába való bekapcsolásukra, a növekedéshez elengedhetetlen helyi befektetési és értékesítési, valamint releváns partner hálózat bevonása által.

 

“A gyors hal megeszi a nagy halat! Ez a programunk egyik alap állítása. A globális hálózattal célunk felgyorsítani az innovatív vállalkozások nemzetközi validációját, piac szerzését. Az innovációs versenyben az egyik legfontosabb az idŇĎ és az idŇĎzítés. Programunkkal a startupok számára szeretnénk egy gyorsító pályát biztosítani és segíteni ŇĎket a globális versenybe való bekapcsolódásra.” - mondta el Kovács Zsolt, a programot létrehozó Enteprise Hungary ügyvezetŇĎje.

 

A Startup Campus Global helyszínei és iparági fókuszai: 

  • Berlin – Fintech, E-commerce, LifeSciences, Industry 4.0   
  • Budapest – FinTech, CleanTech, E-Commerce 
  • Chengdu – LifeSciences, Agri-Food Tech, Gaming 
  • Hong Kong – Fintech, SmartCity, Blockchain 
  • London – Fintech, CleanTech, Life Sciences 
  • Shenzhen – SmartCity, LifeSciences, CleanTech / Energy 
  • Szingapúr – FinTech, Big Data, IoT 

 

A Startup Campus Global két fŇĎ programja - a három lépcsŇĎs Soft-Landing Program, valamint a Business Validation Tour, - dedikált megoldást nyújtanak azokra a problémákra, amikkel egy startup a nemzetközi piacra lépés során szembesülhet. A programok legfŇĎbb célja, hogy a különbözŇĎ piacok és startup ökoszisztémák között hidakat építsen, valamint megkönnyítse startupok globális növekedését. 

 

A jelentkezés mindegyik helyszínre nyitott: https://www.f6s.com/startupcampusglobalincubationprogram

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció