Hazai operatív CRM-szállítók értékesítési és projektinformációi

CRM-termékekről készült táblázatunkhoz kapcsolódóan most a hazai CRM-szállítók által kínált értékesítési lehetőségekről és magyarországi, valamint nemzetközi projektjeiről készítettünk összefoglalót.

A táblázat, ahogy a korábban publikáltak többsége is, folyamatosan bővül. Időről időre új szállítók kerülnek fel, s igyekszünk követni a termékek, értékesítések változásait is, így mindig szolgálunk az idelátogatók számára új információkkal.

Az évek során elsősorban a rendszerek felhasználóival, de a szállítókkal, gyártókkal folytatott beszélgetések, tapasztalatcserék is arra ösztönöztek minket, hogy a termékeken túl a szállítókra is összpontosítsunk összeállításainkban. Ugyanis a szoftverek önmagukban, a cég valós problémáját megértő és az alkalmazást annak orvoslására bevezetni képes szállító nélkül nem lesznek a vállalat hasznára, csak növelik az integrált informatikai megoldásokkal szembeni, csökkenő mértékben, de még meglévő, ellenállást. És persze a ma már egyre kevesebb, ám még mindig a piacon lévő néhány, a hozzáértést nélkülöző, az üzleti, közigazgatási oldal problémája iránt érzéketlen, csak eladni akaró szállítók is rossz hatással vannak a piac egészére.

Az összeállításainkban szereplő szállítók, mivel ritkán publikált adatokkal is szolgáltak – amit ezúton is köszönünk –, úgy gondoljuk, a megbízható kategóriát képviselik.

A lista az Önök segítségével is bővülhet, amennyiben e-mailben jelzik számunkra, hogy Önök is forgalmaznak CRM-megoldást, illetve ismernek a táblázatban még nem szereplő hazai CRM-szállítót. Az összeállítás teljességét szolgáló segítségüket előre is köszöni
a szerkesztő:

Fekete Gizi

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció