Adatmentés egy fagyi áráért

A KÜRT Zrt. frissítette és számos újdonsággal bővítette adatmentési szolgáltatás palettáját. Csúcstechnológiai megoldásait magánszemélyek is igénybe vehetik, részletre, biztosítással kombinálva, elérhető áron.

Digitalizált világunk természetes velejárói a számítógépen, fényképezőgépen, pendrive-on és egyéb hordozható vagy stabil adathordozókon tárolt adatok. Azzal azonban ritkán számolnak tulajdonosaik, hogy ezek a gyakran pótolhatatlan adatokat tároló digitális vagyontárgyak mekkora – sokszor inkább emocionális, mint anyagi - értéket képviselnek.

Mivel a mobil adathordozók elterjedésével már az otthoni felhasználók körében is évről évre növekszik az adatvesztések aránya (tavaly 100 ezer gigabájt magánadatot mentettek meg a KÜRT szakemberei), az adatmentésre és információbiztonságra szakosodott vállalat csúcstechnológiai megoldásaihoz a magánfelhasználóknak is gyors és kényelmes elérést biztosított.

A nyári időszakban, amikor a fentiek veszélye a legnagyobb, a KÜRT a korábban vállalt 3 nap helyett új fejlesztéseiknek köszönhetően már a sérült adathordozó beérkezésétől számított szűk fél órán belül ingyenes szakvélemény és árajánlat kapható, s megrendelés esetén azonnal megkezdik az adatmentést. A magánszemélyek számára áruhitel konstrukciót is ajánlanak. Az idén megkezdett új szolgáltatást a KÜRT a biztosítási piac szereplőivel karöltve nyújtja. Az adatmentés rendelkezésre állási szolgáltatás néhány száz forintos díj ellenében a lakás-, és utazásbiztosításokhoz illeszthető. A biztosítási szerződésben foglalt káreseményhez köthető adatvesztési esetekben - amennyiben ez technológiailag lehetséges - az ügyfél adatainak mentését a KÜRT biztosítja. Az adatmentés szolgáltatás ilyen formájú megrendelése esetén az ügyfél mentesül minden további költségtől.

A KÜRT figyelmezteti leendő ügyfeleit, hogy avatatlan kezek visszafordíthatatlan károkat okoznak az adathordozón. Ezért a baj megtörténtekor nem célszerű házilag próbálkozni az adatmentéssel, még mielőtt az eszköz a KÜRT szakemberei kezébe kerülne.
Az adatmentő-specialista cég a fenti szolgáltatást később üzleti ügyfelei számára is elérhetővé kívánja tenni.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció