Az Oracle bemutatta az Oracle CRM On Demand 19. verzióját

Az új verzióban meglévő új mobilitási és felhőalapú funkciókkal az értékesítési szervezetek növelhetik bevételeiket és időt takaríthatnak meg.

Az Oracle innováció iránti elkötelezettsége továbbra is töretlen. Ezt jól példázzák azok az Oracle CRM On Demand 19. verziójába épített bevételnövelő, költségcsökkentő és vásárlói élményt fokozó funkciók, amelyek az iparág legjobb ilyen jellegű megoldásait kínálják. Az Oracle CRM On Demand 19. verziója új, sokoldalú felhőalapú bővíthetőséget és mobillehetőségeket kínál, ideértve azt a személyre szabható funkciót, amellyel az ügyfelek és a partnerek hozzáférhetnek kulcsfontosságú CRM adatokhoz a számukra legegyszerűbb módon, legyen szó akár iPad táblagépről, iPhone vagy Blackberry mobiltelefonról vagy Microsoft Outlook levelezőprogramról. A tetszőleges helyről történő hozzáférés leveszi a frissítés terhét az üzletkötők válláról, segít nekik abban, hogy az időrabló manuális frissítések végrehajtása helyett az értékesítésre összpontosítsanak, és egyben elősegíti az adatkonzisztencia biztosítását is.

Az új, összekapcsolt okostelefon-alkalmazásnak köszönhető fokozott mobilitás révén az üzletkötők bárhonnan és bármikor elérhetik és frissíthetik az adatokat. Még könnyebbé teszi a használatot a Microsoft Outlook új, funkciókban gazdag felhasználói felülete, így az ismerős alkalmazásban online és offline egyaránt elérhető minden adat. új, felhőalapú bővíthetőség hosztolt CRM kódot tartalmaz ügyféloldali kiterjesztésekkel, ezáltal platformot biztosít az ügyfeleknek a sokrétű és hatékony testre szabáshoz.

Az Oracle CRM On Demand 19. verziója fejlett ágazatspecifikus funkciókat kínál az élettani tudományok, a biztosítás, a pénzügyi szolgáltatások és az autópiar terén. Új élettani tudományok; tervezett hívások tömeges létrehozása, fejlettebb PCD értékelések, továbbá az ügyfelek és a kapcsolattartók közötti kapcsolatok testreszabásának és bővítésének lehetősége. Új autóipari funkciók, ideértve a járműfejlesztéseket, a kereskedők címeit és a továbbfejlesztett előzményelemzést. Új biztosítási funkciók, ideértve a szabályalkotás támogatását, a szabályelemek, valamint a pénzügyi tervek és a pénzügyi elszámolások továbbfejlesztését.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció