IT on ICE: ütős sportversenyeket szervez az IVSZ a tagságának

Sporteseményekkel színesíti az őszt az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). Szeptember 10-én golfkupát, 24-én pedig jégkorongtornát szerveznek az IKT-vállalkozások munkatársai számára.

Szeptember 10-én rendezik meg az első IVSZ InfoCom Golf Kupát. Az eseménynek a tatai Old Lake Golf & Country Club ad otthont, az új kupa a klub hivatalos versenynaptárába is bekerült. A magyar golfsport az idén 100 éves, az IKT-szektor először jelenik meg a versenysorozatban. A 18 szakaszos pályán rendezett nyílt versenyre bármely hazai és külföldi klub tagjai jelentkezhetnek. A sporteseményt a kísérők, családtagok számára golfoktatással, színes programokkal egészítik ki.

 

Az IT on ICE elnevezésű jégkorongtornát szeptember 24-én rendezik meg a pesterzsébeti jégcsarnokban. Az IVSZ tagvállalatok vezetői és szakemberei közül sokan űzik amatőr szinten ezt a sportot, ők alakíthatnak cégenként vagy más vállalatok munkatársaival összeállva legfeljebb 4+4 fős csapatokat.  A rendezvény szakmai támogatója a Magyar Jégkorong Szövetség, házigazdája Spiller István, a Sport TV szakkommentátora.  

 

Az IVSZ mindkét sporteseményből hagyományt kíván teremteni, és ezentúl minden évben szeretnék összehozni az IVSZ tagvállalatok jéghoki és golf iránt érdeklődő munkatársait.

 

Kapcsolódó linkek:

 Az I. IVSZ InfoCom Golf Kupa részletei az IVSZ honlapján.

Az IT on ICE jégkorong torna honlapja.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció