Idén is megrendezték az LG Mérnöknapot

Az LG Electronics (LG) szervezésében idén harmadszorra rendezték meg az LG Mérnöknapot. A Magyar Mérnöki Kamara által akkreditált egész napos konferencia keretében a résztvevƑk megismerkedhetnek az LG piacvezetƑ VRF (változó hƱtƑközeg áramú) megoldásaival, valamint komplett épületgépészeti szimulációs rendszerekkel és egyéb újdonságokkal. 

A május 9-én megrendezett, akkreditált mérnöki konferencián több szakmai prezentáción is részt vehettek az iparág képviselƑi. A Budapesti MƱszaki Egyetem és az LG szakemberei elƑadást tartottak az LG piacvezetƑ változó hƱtƑközeg áramú (VRF) rendszereirƑl, a megvalósult projektekrƑl és azokkal kapcsolatos tapasztalatokról, valamint komplett épületgépészeti szimulációs rendszerekrƑl (CFD alkalmazás) és egy különleges CAD-alapú LG HVAC termékkiválasztó tervezƑi szoftverrƑl (LATSCAD).

A konferencián bejelentették többek között a 2013 júniusától a VRF/ Multi-V szervizhálózat indítását, biztosítva a megfelelƑ beüzemelést és hoszútávú biztonságos üzemelést. Szó esett az újgenerációs Multi-V IV közelgƑ bemutatásáról, illetve az LG TervezƑi ÖsztönzƑ Programról is. Ez utóbbi keretében a kiválasztott épületgépészeti tervezƑk meghívást nyerhetnek jövƑre a párizsi székhelyƱ LG Energy Laboratory-ba.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł