A Seco honlapja az ügyfelek kezébe adja a hatékonyság erejét

A Seco weboldala új, úttörő funkcióval bővül, amely segítségével az ügyfelek azonnal összehasonlíthatják a rendelkezésre álló lapkákat, így gyorsan megtalálhatják és megrendelhetik a jelenlegi szerszámaiknak megfelelő, illetve az azoknál akár kiválóbb cseretermékeket a Seco kínálatából.

A weboldal funkciója – amely az iparágban az elsők között nyújt lehetőséget a szerszámok ilyen típusú összehasonlítására – egy könnyedén használható digitális szolgáltatás, amely mostantól világszerte elérhető a Seco ügyfelei számára. Segítségével a felhasználók mindössze néhány kattintással azonosíthatják az igényeiket, és összehasonlíthatják a versenytársak kínálatával, mielőtt döntenének, hogy milyen terméket rendeljenek.

 

A rendszer célja, hogy időt takarítson meg az ügyfelek számára, valamint csökkentse a kockázatot azáltal, hogy a kívánt termékek paramétereit gyorsan és átfogóan összehasonlítja a szerszámok és teljesítményadatok kiterjedt, a Seco és a versenytársak termékeit is tartalmazó adatbázisban található információkkal.

 

 

Azonnali javaslatok

 

A szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfelek anélkül kaphatnak javaslatot a legmegfelelőbb csereszerszámra, hogy át kellene nézniük a teljes szerszámportfóliót. „Gépkezelőként vagy asszisztensként egyszerűen megadhatom a szerszám nevét, minőségét vagy geometriáját a Seco Szerszám összehasonlító-ban , és azonnal javaslatokat kapok olyan Seco szerszámokra, amelyek megfelelnek a jelenleg használt eszközeinknek, vagy akár jobbak is azoknál” – mondta Simon Karlström, a Seco speciális szerszámmegoldásokért felelős termékvezetője. „Ez a funkció korábban a Seco Assistant alkalmazásban volt elérhető, és a szaktudásunk mellett azokat az adatokat használja fel, amelyeket a termékekért és az innovációért felelős részlegeink gyűjtöttek össze, azonban a korábbi változathoz képest azzal a további előnnyel egészül ki, hogy a kívánt szerszámokat az ügyfelek közvetlenül megrendelhetik a weboldalról” – tette hozzá.

 

A weboldal felhasználói esztergálási, marási és furatkészítési szerszámok közül válogathatnak, és meghatározhatják a folyamataik során használt minőségeket, forgácstörőket és anyagokat. Adott esetben a gépkezelő megadhatja egy versenytárs szerszámának nevét vagy termékminőségét, valamint további paraméterekként a szilárdságát, illetve a kopás- és hőállóságát – a Seco Szerszám összehasonlító pedig mindezt figyelembe véve javaslatot ad a felhasználónak. Miután pedig a gépkezelő vagy a termelési vezető kiválasztja az új Seco szerszámot, közvetlenül meg is rendelheti a Seco weboldaláról.

 

Időt takarít meg és csökkenti a kockázatot

 

A weboldal új funkciója számos előnyt kínál a Seco ügyfelei számára – azonnali szerszámjavaslatokat ad, csökkenti a nem megfelelő eszközök vásárlásának kockázatát, valamint jelentősen lerövidíti azt az időt, amelyet az ügyfeleknek a különböző szerszámok és lapkák felkutatására és tesztelésére kell fordítaniuk. „Úgy gondoljuk, hogy az ügyfeleink nagyon elégedettek lesznek a szolgáltatás használatával járó időmegtakarítással és a javaslatokkal egyaránt – többé nem kell online keresgélniük vagy értékesítőket felhívniuk, hogy tájékozódjanak a lehetőségekről, mivel minden alternatíva azonnal kéznél lesz” – vélekedett Simon Karlström.

 

A termékadatbázis folyamatosan frissül, hogy a javaslatok mindig a lehető legfrissebb információkon alapuljanak.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció