A "happy-slapping" tragikus eseménybe torkollt

Nagy-Britanniában új szokás dívik, melyet "happy-slapping"-nek neveznek, s lényege, hogy a fiatalok az utcán rátámadnak a gyanútlan járókelőkre, a jelenetet pedig felveszik multimédiás mobiljaikkal. Az események azonban tragikus fordulatot vettek, mert egy 11 éves kislányt megerőszakoltak a szórakozni vágyó támadók- tudhatjuk meg a "Daily Mail" mai számából.
A brit rendőrség már őrizetbe vette a két 14 éves gyanúsítottat, akiket a bűntett elkövetésével vádolnak. A tizenéves fiúk felvették telefonjukkal, amint megerőszakolták áldozatukat, és továbbküldték a felvételt több londoni iskolatársuknak. Az iskola pedagógusai is tudomást szereztek az esetről, és ők értesítették a rendőri szerveket.

A "happy-slapping" furcsa szokásának olyan fél éve hódolnak a brit fiatalok. Ez idő alatt azonban az egész országban elterjedt az új módi, és Anglia-szerte unatkozó fiatalok támadják meg az utcán sétálókat. A hatóságok ígérik, jobban odafigyelnek a jövőben a jelenségre, és mindent megtesznek majd, hogy elejét vegyék a további tragikus eseményeknek.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció